«Сподіваюся, Шахтар зможе дати бій Ворсклі»: функціонер Кривбасу має надію, що боротьба за єврокубки пройде без хитрощів

Переглядів 493
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
1 голос
«Сподіваюся, Шахтар зможе дати бій Ворсклі»: функціонер Кривбасу має надію, що боротьба за єврокубки пройде без хитрощів
Артем Гагарін. Фото: ФК Кривбас
Віцепрезидент криворізького Кривбасу Артем Гагарін сподівається, що боротьба за п'яту сходинку чемпіонату України, яка дає путівку у кваліфікацію до Ліги конференцій пройде в рівній боротьбі.

Вчора, 29 травня, Кривбас обіграв Металіст 1925. Таким чином криворізька команда до останнього туру буде претендувати на місце в єврокубках на наступний сезон. 

Віцепрезидент клубу Артем Гагарін в післяматчевому коментарі висловив надію, що Шахтар зіграє з Ворсклою без усіляких хитрощів.

«Дуже сподіваюся, що Шахтар як справжній чемпіон зможе дати бій полтавцями. Розумію, що донеччани вже зайняли перше місце, але в останньому турі треба поборотися і перемогти. Для них це важливо. Сподіваюся, що ніякі футбольні хитрощі, вдячність за певні трансфери чи щось подібне не вплинуть на настрій гравців Шахтаря».


Футболісти Кривбасу. Фото: ФК Кривбас

Функціонер Кривбасу має бажання, щоб фінальний матч туру сезону 2022/23 в УПЛ між його командою та Дніпром-1 пройшов на Дніпро Арені.

«Дуже круто було б зараз зіграти саме в Дніпрі – в рідному місті цієї команди. Це – підтримка для людей, які там знаходяться. Ми ж знаємо, які події зараз відбуваються там…

Жіночій команді можна грати в Дніпрі, дитячо-юнацький чемпіонат теж дозволено проводити там – тим більше наші команди там без проблем відіграли свої матчі. Це було б дуже круто для всіх – для області, для всієї країни», – запевняє Артем Гагарін.

Гагарін вважає, що таким чином вітчизняний футбол може показати ворогу свою міць та силу, адже цей розіграш УПЛ відбувся саме попри всі пропозиції зіграти за кордоном відбувся саме в Україні.

  • Матч між Кривбасом та Дніпром-1 відбудеться у неділю, 4 червня. Гра розпочнеться о 15:00.
  • За тур до завершення чемпіонату на п'яту, єврокубкову, сходинку, крім Кривбасу претендує Ворскла та Олександрія.