Зінченко та Арсенал: стало відомо, чи зіграє українець за «канонірів» у важливому матчі АПЛ

Переглядів 1445
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Зінченко та Арсенал: стало відомо, чи зіграє українець за «канонірів» у важливому матчі АПЛ
Олександр Зінченко. Фото: Getty Images
25-річний півзахисник збірної України Олександр Зінченко пропустить поєдинок Арсеналу з Саутгемптоном. Український легіонер ще відновлюється від пошкодження.

Український захисник лондонського Арсеналу Олександр Зінченко в шостому матчі поспіль не потрапив у заявки «канонірів».

Український футболіст не зіграє з Саутгемптоном у рамках 13-го туру АПЛ у зв’язку з тим, що він відновлюється від м’язової травми.

Попередній раз Зінченко брав участь у поєдинку Арсеналу 1-го жовтня. В тій зустрічі українець зіграв 72 хвилини з Тоттенгемом (3:1). Цього сезону Зінченко зіграв за Арсенал шість матчів, у яких відзначився одним гольовим пасом.

Сьогоднішній матч Арсеналу з Саутгемптоном розпочнеться о 16.00. Додамо, що на даний момент іде першим в АПЛ, маючи в своєму активі 27 очков. У другого Ман Сіті, який зіграв на один поєдинок більше, 26 балів у активі.

Слід зазначити, що раніше Арсенал на день народження Влади Седан переміг ПСВ (1:0) та здобув путівку у плей-офф Ліги Європи.

Додамо, що Олександр Зінченко привітав Владу Седан з днем народження. У своєму пості Зіна подякував дружині за найкращий подарунок, а саме за доньку Єву.

Також зазначимо, що раніше автор переможного голу за Арсенал у матчі з ПСВ Граніт Джака висловився про Олександра Зінченка.

X