«У Чернігові все зруйновано, нічого не відбудували»: чим займається Рябоконь та як справи у Десни

Переглядів 929
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
«У Чернігові все зруйновано, нічого не відбудували»: чим займається Рябоконь та як справи у Десни
Олександр Рябоконь. Фото: Google
Ексголовний тренер чернігівської Десни Олександр Рябоконь розповів у якому стані знаходиться інфраструктура клубу та чим займається він сам під час вимушеної паузи в роботі.

Олександр Рябоконь, як і чимало людей зі світу спорту з початком великої війни в України спортивну форму змінив на військову. Однак, колишній наставник Десни міцно тримає руку на пульсі футбольних новин і з нетерпінням чекає часу, коли зможе повернутися до виконання своїх професійних обов'язків. 

«Були плани та сподівання, що з наступного сезону Десна повернеться до Прем'єр-ліги. Ще на початку березня мали сподівання, що знову гратимемо в УПЛ у новому сезоні. Однак потім взяли до уваги наявну ситуацію.

У Чернігові, на жаль, все зруйноване: стадіон, база, кафе, готель, де команда мешкала. І за цей час нічого не змінилося на краще, нічого не відбудували. Тільки вирви від бомб засипали на центральному полі – на цьому все. Тож вирішили взяти паузу ще на рік», –  сказав Рябоконь.

Також Рябоконь повідомив, що прагне повернутися до звичного життя, тобто тренерської діяльності, як тільки буде слушна нагода.

«Я готовий повернутися до справи, якщо все буде гаразд, якщо будуть відповідні пропозиції. Саме з Десною хочу повернутися до справи. Але наразі маю великі сумніви щодо майбутнього.

Останнім часом я перебуваю у Києві. Наш батальйон створювався насамперед для захисту столиці. Молоді хлопці майже всі на фронті. Ми іноді супроводжуємо деякі вантажі, проводимо нічне патрулювання», –  цитує Рябоконя Футбол 24.