Верес визначив фаворита на посаду нового тренера: джерело назвало ім’я та повідомило, де опиниться Маркевич

Переглядів 8460
Ілля Деулін Ілля Деулін
3 голоси
Верес визначив фаворита на посаду нового тренера: джерело назвало ім’я та повідомило, де опиниться Маркевич
Остап Маркевич. Фото: Google
Доля Юрія Вірта залежить від результатів стикових матчів за УПЛ. Відомо, що у разі відставки головним кандидатом йому на заміну є Сергій Лавриненко, а Остап Маркевич може стати асистентом свого батька Мирона в Карпатах.

Зміни на тренерській лавці рівненського Вереса таки можливі. У Рівному розглядають дві потенційних заміни Юрію Вірту: Сергія Лавриненка та Остапа Маркевича. Президент народного клубу Іван Надєїн вже проводив розмови з кандидатами на посаду головного тренера.

Попри розмови з обома потенційними тренерами, найбільш ймовірно, що Верес очолить саме Лавриненко. Все залежатиме від двох факторів: результатів Вереса у стикових матчах з Металургом та розмови Надєїна з Віртом по завершенні сезону.

Сергйі Лавриненко. Фото: Google

Остап Маркевич, в той же час, може приєднатися до тренерського штабу свого батька, Мирона, у львівських Карпатах, зазначає Татотаке.

Головний тренер рівненського колективу Юрій Вірт працює з Вересом з літа 2019 року. За цей час команда пройшла шлях від Другої ліги до УПЛ. Втім, Верес близький до того, щоб попрощатися з вищим дивізіоном. У першому стиковому матчі команда з Рівного мінімально (0:1) програла запорізькому МФК Металург.

  • Лавриненко як тренер очолював Зірку та Інгулець. Обидві команди виводив до УПЛ, а з колективом з Петрового 2019 року став фіналістом Кубку України.
  • Маркевич-молодший працював з молоддю Вільярреала, а також в численних українських командах. Останнім місцем роботи була польська Радуня зі Стенжиці, з якої тренера звільнили після трьох перемог у 14 матчах Другої ліги.