«Я був доларовим мільйонером»: Алієв розповів, скільки заробляв під час футбольної кар’єри

Переглядів 9717
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
5 голосів
«Я був доларовим мільйонером»: Алієв розповів, скільки заробляв під час футбольної кар’єри
Олександр Алієв. Фото: Google
Колишній півзахисник київського Динамо Олександр Алієв зізнався, яку зарплату отримував під час своєї професійної ігрової кар’єри в столиці України та на росії.

Олександр Алієв відверто розповів про доходи, які він мав під час професійної ігрової кар’єри. Нині боєць ЗСУ, а раніше бунтар та гульвіса, був дуже заможною людиною.

«У часи футбольної кар’єри я був доларовим мільйонером. У Локомотиві, наприклад, у мене зарплата була трохи більшою, я мав бонуси за ігри. 

В Динамо в мене була конкретна зарплата. Якби з Анжи ми залишилися б у вищій лізі, то мені  б зарплату підняли у два рази. 100 тисяч євро я отримував».

Також Алієв пригадав і про одні з найбільших преміальних, які отримував від Ігоря Суркіса, граючи в Динамо.

«Коли грали в Кубку УЄФА (сезон 2008/09, – прим.), то нам 45 тисяч євро заплатили за дві гри з Валенсією (1:1, 2:2) в 1/16 фіналу», – розповів Алієв в інтерв’ю YouTube-каналу Ксения Больбот.

  • В структурі київського Динамо Олександр Алієв перебував в період з 2002 по 2013 роки: 132 поєдинки, 30 голів, 27 результативних передач.
  • Окрім Динамо Алієв захищав кольори російських Локомотива з Москви та Анжи, Таразу з Казахстану, Дніпра та запорізького Металургу.