Яремчук отримав найнижчу оцінку: Брюгге мінімально переміг у дербі

Переглядів 544
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Яремчук отримав найнижчу оцінку: Брюгге мінімально переміг у дербі
Роман Яремчук. Фото: Google
Український форвард Роман Яремчук зіграв у другому таймі за Брюгге. І хоч українець результативними діями не відзначився, його команда виграла зустріч.

16-го жовтня у принциповому дербі зійшлися між собою два титуловані бельгійські клуби – Брюгге та Андерлехт.

Перший тайм протистояння завершився внічию 0:0. У другій половині зустрічі Каспер Нільсен забив м'яч на 70-й хвилині та вивів Брюгге вперед. На 74 хвилині на полі з'явився форвард збірної України Роман Яремчук, який вийшов на заміну. До фінального свистка українець результативними діями не відзначився, а його Брюгге переміг із рахунком 1:0. Яремчук отримав одну із найнижчих оцінок за матч у складі Брюгге. Українцю, як Маті та Баланті, які також вийшли на заміни, WhoScored поставив по 6,1 бала.

Зазначимо, що інший український легіонер Едуард Соболь поєдинок провів на заміні.

Брюгге на даний момент із 12 очками в активі йде на третьому місці в турнірній таблиці чемпіонату Бельгії, відстаючи від другого Антверпена на п'ять балів і від першого Генка – на шість. Андерлехт із 16 очками йде дев'ятим.

Також варто зазначити, що Брюгге із десятьма очками лідирує у групі В Ліги чемпіонів. Бельгійці вже вийшли до плей-офф найпрестижнішого єврокубку.

Цього сезону Роман Яремчук зіграв за Брюгге вісім матчів, у яких відзначився одним голом та двома асистами. Соболь цього сезону зіграв за Брюгге десять поєдинків, у яких відзначився класним голом зі штрафного.

Наступний матч Брюгге зіграє 19 жовтня із Сент-Трюйденом.

X