«Динамо у Стамбулі потрібен подвиг»: Циганик оцінив шанси команди Луческу пройти Бешикташ у кваліфікації ЛК

Переглядів 1498
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
«Динамо у Стамбулі потрібен подвиг»: Циганик оцінив шанси команди Луческу пройти Бешикташ у кваліфікації ЛК
Ігор Циганик. Фото: Google
Футбольний коментатор та телеведучий Ігор Циганик поділився своїми думками щодо шансів Динамо в матчі-відповіді плей-оф кваліфікації Ліги конференцій проти Бешикташу.

Ігор Циганик не вірить, що команді Мірчі Луческу під силу відіграти перевагу стамбульського Бешикташу після першої гри (2:3) і пробитися до групового раунду Ліги конференцій.

«Якщо говорити про шанси Динамо, то, думаю, десь 30 на 70 відсотків, що кияни не потраплять до групового раунду Ліги конференцій.

В Стамбулі потрібен подвиг. Без подвигу буде дуже складно», — сказав Циганик в ефірі своєї авторської програми на Ютуб.

  • Поєдинок-відповідь раунду плей-оф кваліфікації Ліги коференцій Бешикташ – Динамо відбудеться 31 серпня в Стамбулі. Початок гри о 21:00.
  • В першій грі підопічні Мірчі Луческу зазнали мінімальної поразки (2:3).
  • Головний тренер Динамо Мірча Луческу тренував Бешикташ в період з 2002 по 2004 роки. На чолі цього клубу румунський спеціаліст ставав чемпіоном Туреччини в сезоні 2002/2003.
  • З Бешикташем Динамо перетинаються п'ять разів. Найбільш пам’ятними були поєдинки 1/4 фіналу Кубка чемпіонів-1986/87 та 1/16 Кубку УЄФА-2002/03 і, звісно ж, розгром «орлів» в Києві 6:0 в сезоні 2016/2017 років.
  • Загалом у 10 поєдинках із Бешикташем кияни відсвяткували шість перемог, дві зустрічі завершилися нічиїми, два поєдинки динамівці програли.