Турнірна таблиця УПЛ після першого туру: лідерство Динамо і лігочемпіонівська позиція Полісся

Переглядів 2125
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
4 голоси
Турнірна таблиця УПЛ після першого туру: лідерство Динамо і лігочемпіонівська позиція Полісся
Динамо. Фото: ФК Динамо
Поєдинком Олександрія – Кривбас (1:0) у неділю, 30 липня, завершився перший тур української Прем'єр-ліги сезону 2023/24. Нині турнірну таблицю очолює київське Динамо.

У неділю, 30 липня, закінчився перший тур 16-го чемпіонату України. Останній матч дебютного туру сезону 2023/24 між Олександрією та Кривбасом (1:0) закінчився скандалом навколо суддівських рішень.

Матчі першого туру УПЛ:

Після перших матчів турнірну таблицю очолює київське Динамо. Команда Мірчі Луческу виявилася єдиною, яка змогла оформити розгром вже у дебютному турі чемпіонату.

Другу та третю сходинку ділять одеський Чорноморець та житомирське Полісся. Тогорічний чемпіон донецький Шахтар розташувався на четвертій сходинці, а замикає п'ятірку львівський Рух.

Турнірна таблиця після першого туру. Скриншот: УПЛ

На останньому місце наразі знаходиться закарпатський Минай. Рівненський Верес та черкаський ЛНЗ ділять 14-15 сходинку. Криворізьки Кривбас Юрія Вернидуба наразі знаходиться на 13 місці, яке дає путівку у перехідні матчі за виживання в УПЛ.

  • Наступний тур стартує матчем Вересу з Шахтарем, який пройде вже у середу, 2 серпня. Матч розпочнеться о 17:00.
  • У суботу Минай зіграє з ЛНЗ, Оболонь прийматиме Динамо, а Олександрія зустрінеться з Металістом 1925.
  • Недільні матчі розпочне поєдинок Дніпра-1 з Поліссям, далі Зоря гратиме з Кривбасом, Колос спробує перемогти Чорноморець, а Руху дістанеться зустріч з Ворсклою.